Új szerzők/szerkesztők

Várjuk új szerkesztők, szerzők jelentkezését az Új Irodalom blogra! Bátran jelentkezzetek a rozsaamonte@gmail.com címen!
Költözés!!!!!!!!!!!!!!
Kérnék mindenkit, hogy regisztráljon át a
http://ujirogalom.gtx.hu -ra

2011. június 16., csütörtök

Te jellemtelen...

Ez most az igazság útja vagy a bátorság bukása?
Emlékek elszórt hamvai, megbánottak robbanása,
Félve felgyújtott romok, fojtott könnycseppek koppanása,
Sietve elrágott érzelmek csontjainak roppanása...

7 megjegyzés:

  1. Tudod, mit szeretek a szövegeidben, Shade? Hogy annak ellenére, hogy nem az én műfajom a rap, baromi erős képekkel tudsz dolgozni. Ez most egy az egyben ötös a részemről!

    VálaszTörlés
  2. Jól érzem, hogy jól érzem magam? Nem érzem úgy magam -kivételesen- mint egy idegen világban, ahová egyébként el szoktam jutni az alkotásaidon keresztül. Itthon vagyok, az otthonodban. Megnyugtató érzés. Csodálatos vers. Mert ezt versnek hívom, nem rap-szövegnek. Kíváncsi vagyok jön e még =) Alig várom :) *kalapemel*

    VálaszTörlés
  3. Hehe.. Miért az én világomban rosszul kell éreznie magát az embernek?:) Lehet azért érzed magadhoz ezt sokkal közelebb, mert sok művemmel ellentétben, ez a vers olyat próbál leírni, amin előbb, vagy utóbb, de mindenki keresztül megy. A csalódás és megbánás világát mindenki megismeri. De igazi elismerésnek veszem, amit írtál:) (illetve amit Demi is írt:) köszönöm, hogy elolvastátok:)

    VálaszTörlés
  4. Igazat adok MT-nek, ez itt már nem rap-szöveg, ez szimplán vers. De a te flegma stílusodban, ami tetszik is... Elég tömény, képeidet még emésztem, az "megbántottak robbanásá"-val még nem nagyon tudok mit kezdeni, mert alapból párkapcsolatra gondoltam, és oda a többes szám 3. személy már nem illik be. Valószínűleg ezúttal elcsúsztam az értelmezésen. Na majd még egyszer átolvasom ha kialszom magam.

    VálaszTörlés
  5. Péter, te nem ismered azt az érzést, amikor valamit tettél, megbántad és újra és újra beléd nyilall, hogy nem úgy kellett volna? Amikor minden nap újra meg kell bánnod? Nem feltétlenül szerelem - sőt ettől teljesen vonatkoztass el!

    VálaszTörlés
  6. Naja aludni kéne és nem olvasni. xD Persze másodszorra azonnal lejön minden.

    VálaszTörlés